Seco breidt oplossingen voor draaien van harde materialen uit • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Seco breidt oplossingen voor draaien van harde materialen uit

Door een nieuw bimodaal substraat en een nieuw bekledingsproces hebben deze nieuwe snijplaten een langere standtijd. (foto: Seco)

Seco Tools heeft de serie PCBN-snijplaatkwaliteiten uitgebreid, zodat het hele spectrum van toepassingen voor steekdraaien wordt bestreken.

Door een nieuw bimodaal substraat en een nieuw bekledingsproces hebben deze nieuwe snijplaten een langere standtijd. Daarnaast vergroten ze de productiviteit in nog meer toepassingen. De serie PCBN-kwaliteiten van Seco voor materialen variërend van ISO H05 tot H35, bestaat uit CH0550, CBN060K, CH2540 en CH3515. De serie is speciaal ontworpen voor het draaien van geharde staalsoorten. Ze hebben geavanceerde bekledingen en een bimodaal substraat van grovere materialen. Daarnaast hebben ze geoptimaliseerde snijkantprofielen voor langdurige en betrouwbare bewerkingsprestaties.

CH0550 zorgt voor continue sneden met hoge snelheid in H05-materialen. CBN060K blinkt uit in continue tot medium onderbroken sneden in H15-materialen. CH2540 levert goede prestaties in licht tot zwaar onderbroken sneden in H25-materialen. CH3515 kan omgaan met zwaar onderbroken sneden in H35-materialen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven