Schenking NCFS bij jubileum Van der Hoorn • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Schenking NCFS bij jubileum Van der Hoorn

Op 24 en 25 juni 2011 werd het 75-jarig jubileum van Van der Hoorn Buigtechniek gevierd op de bedrijfslocatie in Geldrop. Ter gelegenheid van het jubileum konden gasten vrijblijvend een schenking doen aan de Nederlandse Cystic Fybrosis Stichting (NCFS). Maar liefst € 7500,- werd onlangs overgemaakt aan dit goede doel.

In juni 1936 werd van der Hoorn’s Constructiewerkplaats en Stalenramenfabriek opgericht. In vijfenzeventig jaar heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld tot specialist in het buigen en walsen van buizen en profielen uit diverse metalen. Van der Hoorn Buigtechniek maakt o.a. complex werk als microbuisjes voor precisieapparatuur. Zie ook de video hieronder:

 

 

Genodigden konden ter gelegenheid van het jubileum vrijblijvend een schenking doen aan de Nederlandse Cystic Fybrosis Stichting, die zich sterk maakt voor mensen met CF (ook wel taaislijmziekte genoemd). Het blijkt dat er royaal is gedoneerd voor dit goede doel; de opbrengt bedraagt ruim

€ 5800,-. In het kader van het vijfenzeventig jarig jubileum werd het bedrag door Van der Hoorn Buigtechniek aangevuld tot € 7.500.

 

350 width =

 Op 7 juli jl. ontvingen NCFS directeur Jacquelien Noordhoek en NCFS coördinator relatiebeheer en sponsoring Johanna Vermeulen, dit bedrag uit handen van Lars van der Hoorn. Tevens kon worden vermeld dat tijdens de jubileumdagen 195 knuffelaapjes zijn verkocht, waarvan de opbrengst ten goede komt van NCFS. De NCFS is zeer blij met deze gift, dat ondermeer ingezet zal worden voor wetenschappelijk onderzoek, belangenbehartiging en verzorgen van lotgenotencontact (foto: Van der Hoorn Buigtechniek)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven