Sangiacomo met Dimeco aanvoer voor AO • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Sangiacomo met Dimeco aanvoer voor AO

AO Metaal in Eersel heeft de beschikking gekregen over eennieuwe persstraat, met een nog grotere capaciteit. Het betreft hier een Sangiacomo C-frame pers en een Dimeco aanvoerlijn.

De levering aan AO Metaal behelst een installatie met een 130 tons Sangiacomo C-frame krukarmpers en een Dimeco aanvoerlijn. Beide fabrikanten van deze apparatuur worden in Nederland door Rijva vertegenwoordigd. De eerste machine is standaard uitgerust met een pneumatische wrijvingskoppeling/remcombinatie, een zesvoudige stotergeleiding en een motorische stoterverstelling. De pers beschikt over een perskracht van 1300 kN; de slaglengte is verstelbaar van 16 mm tot 200 mm. Er wordt gesproken over een variabele snelheidsregeling van de pers tot 70 slagen per minuut.

 

Aanvoerlijn

De aanvoerlijn is geschikt is voor een maximum coilmassa van 3000 kg en een bandbreedte tot 520 mm. Direct hierna is – van hetzelfde fabrikaat Dimeco – een bandrichtmachine geplaatst, die berekend is op een bandbreedte tot 500 mm en een maximale materiaaldikte van 5,4 mm. Bij het geïnstalleerde rollenaanvoerapparaat zijn door de toegepaste Siemens besturing diverse opschuiflengtes per programma mogelijk. goed aan te kunnen.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven