Sandvik Coromant visualiseert verspanende bewerkingen (met film) • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Sandvik Coromant visualiseert verspanende bewerkingen (met film)

Op de site van gereedschapleverancier Sandvik Coromant zijn in een zogeheten  'Product Showroom,  een twintigtal interessante, korte filmpjes te vinden die een goede indruk geven van de mogelijkheden van verspanende bewerkingen met eigentijdse gereedschappen met wisselplaten.

De instructieve filmpjes zijn te bereiken via de volgende route: in uw browser het internetnet-adres www.sandvik.com intikken en vervolgens kiezen voor Tooling Sandvik Coromant. De volgende keuzes zijn Newsroom, Media Archive en tenslotte de Product Showroom.

Link naar de filmpjes helpt u op de weg

Sandvik heeft filmmateriaal opgenomen van bewerkingen als draaien, frezen, boren, multitasking-gereedschappen voor compleetbewerkingsmachines en aerospace-gereedschappen. De film bij dit bericht geeft een indruk van een multitasking-draaigereedschap in actie.

Om dit filmpje te kunnen bekijken is Flash Player 8 vereist. U kunt deze gratis downloaden. Het kan zijn dat u om de nieuwe functies te kunnen gebruiken de browser moet sluiten en opnieuw openen of de computer moet herstarten. Onze excuses voor het – eenmalige – ongemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven