Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking Van der Vleuten en Iscar

De banden die al sinds lange tijd bestaan tussen Iscar Nederland en Slijptechniek Van der Vleuten worden met ingang van 1 oktober 2012 verder geformaliseerd. Vanaf die datum zal Iscar een herslijpservice aanbieden aan haar klanten en kan Iscar een Quick Service garanderen voor speciale volhardmetalen gereedschappen

Eric van Leeuwen van Iscar: “Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van Van der Vleuten, het was dan ook een logische stap om de samenwerking te formaliseren. Vanaf nu zijn wij in staat om de beste slijp service voor onze gereedschappen zelf aan te bieden! Daarnaast kunnen wij onze klanten nu een Quick Service voor specials aanbieden”.

 

Gereedschapbox

Marcel Röttjers van Van der Vleuten: “Door de samenwerking met Iscar wordt ons marktgebied een stuk groter  en dat past goed bij de ambities die wij hebben. De afgelopen maanden hebben wij ons team uitgebreid”.  Klanten kunnen per direct hun slijpwerk via Iscar aanbieden. De eerste keer wordt een gereedschapsbox bezorgd met een toelichting op het logistieke proces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven