Samenwerking SafanDarley en Mitsubishi • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking SafanDarley en Mitsubishi

SafanDarley producent van kantpersen, scharen en geautomatiseerde systemen en Mitsubishi Electric Europe (een volle dochteronderneming van Mitsubishi Electric uit Japan) en producent van lasersnijmachines, kondigen aan te gaan samenwerken in de Benelux en Duitsland.

Met deze samenwerking verwacht SafanDarley het marktaandeel in de plaatbewerking verder te laten groeien in de nabije toekomst. ”Mitsubishi lasersnijsystemen, die een uitstekende reputatie hebben in de wereld, passen uitstekend bij onze hoogwaardige kantpersen series E-Brake en H-Brake. Met de combinatie kunnen wij een bredere doelgroep bedienen”, aldus SafanDarley.

 

CO2 width =CO2-lasersnijmachine van Mitsubishi tijdens EuroBlech 2012 in Hannover. De foto bij het intro toonde een andere lasersnijder van Mitsubishi In Hannover (foto’s: Reinold Tomberg)


Van width =

Van links naar rechts, Wim van Kranen en Stefan Kok van SafanDarley en Andreas Buchmeier en Hiroshi Hasegawa van Mitsubishi Electric (foto: SafanDarley). Zie ook de video hieronder die een lasersnijmachine van Mitsubishi in actie toont:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven