Ga naar hoofdinhoud

Sales en service DMG in Japan naar Mori

Vanaf 1 oktober 2009 zal Mori Seiki in Japan functioneren als een distributor voor DMG Gildemeister. Mori Seiki neemt de verantwoordelijkheid over van DMG Nippon voor de sales en service van DMG in Japan.

De nieuwe overeenkomst tussen de grote machinebouwers Gildemeister (DMG) en Mori Seiki is een vervolg op de eerder aangekondigde samenwerking.  De overname van service betreft ook de al uitgeleverde machines van DMG in Japan. Ook is eerder al bekend gemaakt om in Taiwan, Thailand, Indonesië en Turkije gezamenlijk te opereren en metaalbewerkingsmachines op de markt te brengen om de naam DMG- Mori Seiki.

 

EMO Milano 2009

Tijdens de EMO zal Mori Seiki een aantal noviteiten voorstellen. Zie de bijlage.  De tweede bijlage informeert over het expositieprogramma van DMG in Milaan.

Lees hier ook  een nieuwsbrief van Mori Seiki met meer nieuws over de deelname aan EMO Milan 2009. DMG heeft een webspecial. In ons land heeft DMG een eigen vestiging in Veenendaal en wordt Mori Seiki vertegenwoordigd door Landré Machines in Vianen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven