Safan toont nieuwste E-Brake • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Safan toont nieuwste E-Brake

Safan houdt van 13 tot en 15 oktober de twee jaarlijkse huisshow. In de showroom en productiehallen in Lochem worden de nieuwste ontwikkelingen getoond waaronder de primeur E-Brake 300T met een nieuw ontwikkelde zware 3D achteraanslag.

Tijdens de huisshow zullen uit serie Safan E-Brake servo-elektrische kantpersen de belangrijkste modellen worden getoond. Speciale highlights zijn de laatst ontwikkelde modellen de E-Brake 300T 4100 Dual Drive en de E-Brake Ergonomic in 20 ton en 35 ton uitvoering.

 

Hydraulische kantpers

Safan toont een tandemcombinatie bestaande uit twee hydraulische kantpersen uit de H-Brake range. Beide machines hebben 480 ton perskracht en een gezamenlijke werklengte 9 meter. Het veiligheidssysteem is zo ingericht dat beide machines ook onafhankelijk van elkaar kunnen worden gebruikt.

 

Daarnaast wordt de Safan R-Brake flexibele buigcel in combinatie met Robowave offline programmeersoftware gedemonstreerd. Met behulp van deze offline software kunnen zeer snel programma’s voor zowel robot als kantpers gemaakt en gesimuleerd worden.

 

De R-Brake is Safan’s buigcel met 100 ton perskracht en 3100 mm buiglengte. De robot beweegt voor de machine langs op een traverse met een lengte van 6 meter. De robotarm die zorgt voor de plaathandling, heeft een capaciteit van 50 kg. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven