Rutte opent beurs in elektrische auto • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Rutte opent beurs in elektrische auto

"De elektrotechniek is het beste voorbeeld van innovatieve industrie in Nederland die klimaatoplossingen levert." Met deze woorden opende VVD-fractievoorzitter Mark Rutte de beurs Elektrotechniek 2009 in de Jaarbeurs in Utrecht. Bij de opening arriveerde Mark Rutte per elektrische auto, volgens hem een voorbeeld van een innovatief, energie-efficiënt product.

Door te investeren in deze producten draagt de overheid bij aan de duurzaamheiddoelstellingen en geeft ze tegelijkertijd de economie en de werkgelegenheid een impuls. Ondernemers en studenten-elektrotechniek beaamden bij de opening van de beurs dat goed elektrotechnisch onderwijs een belangrijke voorbereider is van nieuwe banen.

 

De studenten werd gevraagd waarom zij hebben gekozen voor elektrotechniek: “Dit is veel leuker dan boekhouder of jurist, en je verdient bovendien ook nog eens 500 euro meer per maand,” was het antwoord. De beurs wordt gehouden van maandag 28 september tot en met vrijdag 2 oktober 2009 in de Jaarbeurs te Utrecht.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven