Roztocze: nieuwe vertegenwoordiging Mparts • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Roztocze: nieuwe vertegenwoordiging Mparts

Mparts heeft sinds kort de officiële vertegenwoordiging in de Benelux van de Poolse producent voor scharnieren, sluitingen, sloten, mechanische spanners en afdichtigen Roztocze (RST).

Mparts heeft sinds kort de officiële vertegenwoordiging in de Benelux van de Poolse producent voor scharnieren, sluitingen, sloten, mechanische spanners en afdichtingen Roztocze (RST).

Het ISO 9001- en luchtvaartgecertificeerde RST heeft in Polen de beschikking over een 12.000 m2 grote productiefaciliteit, met 700 medewerkers en zo’n 350 machines (waarvan 100 CNC-machines). Alle producten van bovengenoemde producent worden onder ‘private label’ aan het pakket van Mparts toegevoegd. Als alles conform planning verloopt, is het nieuwe pakket binnen enkele weken online te bestellen via de Mparts webshop. Het scharnierenpakket van RST is verdeeld in 6 katernen: opschroefscharnieren, opliggende scharnieren, inliggende scharnieren, blokscharnieren, pianoscharnieren en vlakscharnieren. Alle varianten zijn leverbaar in diverse materialen, zoals kunststof, Zamak, nylon, staal, RVS, messing en/of deels koper. De laatste twee varianten kunnen worden gelast. Met name voor de algemene industrie, HVAC-applicaties en de machine- en apparatenbouw biedt het nieuwe scharnierenpakket uitkomst. Bij bestelling van grotere aantallen zijn klantspecifieke aanpassingen op aanvraag mogelijk.

Toepassingen
Het sluitingen- en slotenprogramma is te verdelen in kwartslag- en hevelsluitingen. De eerstgenoemde modellen worden veelal toegepast in de machinebouwsector bij deuren van besturingskasten, gereedschapskisten en/of afvalbakken. De hevelsluitingen zijn speciaal vervaardigd voor elektriciteitskasten (PETS-kasten en verdeelinrichtingen). De sluitingen uit het laatstgenoemde programma zijn beschikbaar in diverse materialen, al dan niet voorzien van een coatinglaag of verchroomd. Interessant te melden is dat de hevelsluitingen kunnen worden uitgevoerd met stangsystemen, snel montagesystemen en sluitlippen. Alle hierboven genoemde producten zijn vanaf heden leverbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven