Nieuws

Rondstalen beugelgrepen

Mparts heeft een omvangrijk pakket ronde stalen beugelgrepen van de Duitse fabrikant Rohde in het assortiment opgenomen. Het nieuwe pakket dat Mparts levert omvat 6 series: de ST-, SS-, WS-, AM-, M2- en de M5-serie.

De grepen uit de ST-serie zijn hoogglans verchroomd. De diameter van deze modellen varieert van 5 tot 20 mm en de hoogte is, afhankelijk van het model, 21 tot 70 mm. Bij een minimum bestelgrootte van 100 stuks of meer zijn de modellen uit de ST-serie ook leverbaar in een matte uitvoering.

De SS-grepen worden vaak toegepast op frontpanelen, zijn mat verchroomd en hebben op het greepvlak een kunststof bekleding. De breedte van deze grepen kan uiteenlopen van 55 tot 250 mm. Afwijkende maatvoeringen zijn op aanvraag leverbaar.

De WS-serie omvat beugelgrepen in de vorm van een winkelhaak. Van dit rondstalen model zijn twee afmetingen leverbaar in een diameter van 8 of 10 mm. De minimum draagkracht van dit type beugelgreep bedraagt 500 N.

De AM-serie omvat ‘geknikte’ 12 mm hoogglans verchroomde beugelgrepen. De M2- en M5-grepen hebben een diameter van 20 mm en zijn leverbaar in een mat verchroomde of gepoedercoate uitvoering. De grepen uit alle hierboven genoemde series hebben een minimum draagkracht van 1.000 N en zijn standaard en snel leverbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven