RoboJob Turn-Assist 200i op Metav • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

RoboJob Turn-Assist 200i op Metav

RoboJob Turn-Assist 200i.

RoboJob neemt dit jaar voor het eerst deel aan Metav. Daar toont RoboJob  onder meer de nieuwe Turn-Assist 200i, Turn-Assist 250, Mill-Assist Essential en de Turn-Assist Racks. 

RoboJob is al meer dan 10 jaar specialist in de automatisering van CNC-machines. Al vanaf de start hebben ze volop ingezet op de kleine en middelgrote series. Met ‘Simply Robotizing CNC’ probeert RoboJob duidelijk te maken wat ze doen: het bouwen erg eenvoudige, laagdrempelige standaardproducten om CNC-machines te robotiseren.

Series en enkelstuks

Met de Tower toont RoboJob dat ze  niet alleen series kunnen automatiseren, maar ook enkelstuks en uiteindelijk zelfs gereedschappen en opspanmiddelen. Mede daardoor kunnen ze de klanten een uitgebreid portfolio in CNC-automatisering aanbieden. Dat portfolio kunnen de bezoekers aan Metav bekijken op 4 verschillende beursstands: Hommel Unverzagt toont de Mill-Assist Essential aan een Quaser, GLM demonstreert de Turn-Assist 250 aan een Doosan, Okuma de Turn-Assist 200i aan een Okuma en RoboJob toont de Turn-Assist Racks op haar eigen stand.

CNC Automation

De RoboJob Turn- en Mill-Assist Series worden erkend als de standaard in CNC-automatisering.  Met de nieuwe slagzin ‘First in CNC Automation’ wil RoboJob haar verworven positie bevestigen: “We waren de eerste om een standaardproduct uit te bouwen, specifiek om de kleinere aantallen te automatiseren, op een laagdrempelige manier, compact en snel in te stellen, en toch met de nodige flexibiliteit, opdat je met één zelfde automatisering heel verschillende werkstukken kunt automatiseren”, geeft RoboJob aan.

Metav vindt plaats in Düsseldorf, van 20 tot en met 24 februari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven