RoboJob haalt Fanuc Award binnen • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

RoboJob haalt Fanuc Award binnen

ROBOJOB FANUC Award.

RoboJob heeft de Application Award van Fanuc binnengehaald. Deze Award ontving RoboJob dankzij haar werk in de ontwikkeling van laagdrempelige standaardoplossingen voor de automatisering van CNC-machines. 

Eind 2017 organiseerde Fanuc voor de tweede keer haar Award Ceremony in Japan.  Fanuc reikt de Awards elke twee jaar uit, gelijktijdig met de wereldbeurs iREX, de International Robot Exhibition die ook in Japan plaatsvindt.  Met deze Awards wil Fanuc vooruitstrevende bedrijven in de kijker zetten, die op wereldvlak uitzonderlijke volumes hebben afgenomen bij Fanuc, en daarbij ook uitblinken in innovatie.  Dit jaar kreeg het Belgische RoboJob de hoofdprijs.

Prijzen en nominaties

RoboJob kon vorig jaar ook al de derde plaats in de wacht slepen bij de Trends Gazellen in de provincie Antwerpen, en ook dit jaar is het weer voor de Trends Gazellen genomineerd.  Bovendien staat RoboJob over enkele weken opnieuw op het podium tijdens de Nacht van de KMO, waarbij het genomineerd werd als ‘Meest belovend exporterend bedrijf van het jaar 2017’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven