Ga naar hoofdinhoud

RFA 20 jaar distributeur Kawasaki robots

RFA B.V. is sinds 1992 de distributeur van Kawasaki robots in de Benelux. RFA levert complete sleutelklare robotinstallaties voor machine beladen en palletiseren alsmede “kale” Kawasaki robots aan systeem integratoren. RFA was in 1992 een van de eerste distributeurs van Kawasaki robots in Europa, pas in 1995 opende Kawasaki een vestiging in Neuss (D) voor de verkoop van industriële robots.

Inmiddels heeft RFA (Rijlaarsdam Factory Automation)heeft vele honderden Kawasaki robots geleverd en is hiermede een van de meest succesvolle distributeurs van Kawasaki robots in Europa. De samenwerking tussen RFA en Kawasaki is niet eenzijdig, Kawasaki heeft vele RFA-Vision systemen en PatEdit softwarepakketten voor palletiseerrobots van RFA afgenomen.

RFA Kawasaki 20 jaarOp 15 juni 2012 heeft een delegatie van het Europese hoofdkantoor van Kawasaki Robots de vestiging van RFA in Zwijndrecht bezocht om het 20 jarige jubileum van de samenwerking te vieren. De president van Kawasaki in Europa, de heer M. Iwase, overhandigde een prachtige afbeelding van Mount Fuji aan de oprichters van RFA: Wim en Vera Rijlaarsdam (foto’s: RFA)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven