Retrofit Deckel op stand bij Siemens • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Retrofit Deckel op stand bij Siemens

Siemens demonstreert tijdens de Techni-Show de hele CAD/CAM/CNC-keten aan de hand van een retrofit van een Deckel machine. Ook toont Siemens hoe eenvoudig het bedienen van complexe machines tegenwoordig is.

Draaien op bewerkingscentra en frezen op draaibanken worden bij Siemens gecombineerd in ShopMill of ShopTurn dialoog, dan wel in G-code met ProgramGuide. Ook meervlaksbewerkingen of vijfassig simultaan programmeren worden gedemonstreerd aan de hand van MDynamics, die volgens Siemens ”een uitstekende oppervlaktekwaliteit combineert met de kortste bewerkingstijd”.

 

Door Siemens gereviseerde Deckel freesbank tijdens AMB 2010

De CAD/CAM/CNC keten wordt aan de hand van een retrofit van een Deckel machine live gedemonstreerd. Hier een door Siemens gereviseerde Deckel freesbank tijdens de AMB 2010 in Stuttgart (foto’s: Reinold Tomberg)

 

Product Life Cycle Management

Siemens PLM Software toont, samen met Bosch Engineering, CAAP, cards PLM Solutions en CADCenter, oplossingen voor Product Life Cycle Management. Hiermee  kunnen bedrijven delevenscyclus van hun product digitaal managen, van concept tot eindproduct. Eén van de producten die Siemens PLM Software zal tonen is de onlangs geïntroduceerde NX8 CAM software.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven