Nieuws

Renishaw deelt kennis 3D-printen

Renishaw deelt de eigen kennis rond 3D-metaalprinten met de maakindustrie, via een online guide to additive manufacturing. De gids wil gebruikers informeren over de mogelijkheden van AM en of de productietechniek een optie is binnen de eigen bedrijfsvoering.

De online Guide to additive manufacturing bevat onder meer een beginnershandleiding voor AM, waarin wordt uitgelegd hoe gebruikers metalen 3D- ontwerpen zo kunnen optimaliseren dat ze ten volle profiteren van de ontwerpvrijheid, prestaties en efficiëntie van AM.

De gids bevat verder technisch inhoudelijke artikelen van Marc Saunders (AM-expert van Renishaw) en Lucy Grainger (metaalpoeders-expert van Renishaw), video’s, casestudies en opinie-artikelen over additive manufacturing.

Voor beginners en gevorderden

Met de tips kunnen zowel beginners als gevorderden ervaren hoe AM op een juiste manier ingezet kan worden om productieprestaties te verbeteren, AM-kosten te verlagen en fouten te voorkomen.

“We willen de industrie informeren over waarom AM te overwegen, wanneer, en welke toepassingen daarvoor het meest geschikt zijn,” zegt Robin Weston, marketingmanager bij Renishaw’s AM Products divisie.

Geïntegreerde oplossing

Behalve kennis van AM heeft Renishaw ook expertise in precisiemeting, bewerking en afwerking. “Dit positioneert ons als de perfecte partner voor een geïntegreerde industriële additive manufacturing-oplossing.”

Renishaw heeft een wereldwijd netwerk van Solutions Centers  om de drempel voor het gebruik van additieve productie te verlagen. Daar werkt Renishaw samen met klanten aan het opbouwen van kennis en vertrouwen in AM-technologieën en aan het ontwikkelen van betrouwbare processen.

Bekijk your guide to additive manufacturing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven