Ga naar hoofdinhoud

Relatiedag CNC-Consult succesvol

CNC-Consult kijkt terug op een succesvolle relatiedag. Dat geldt ook voor de 120 klanten die deelnamen aan dit jaarlijkse event dat onlangs op 9 november plaatsvond in ’s Hertogenbosch. De klanten maakten praktijkgericht kennis met diverse tips en tricks van de huidige HyperMill-versie.

De CNC-Consult Relatiedag vond plaats in het Congrescentrum 1931 ‘s-Hertogenbosch. Er waren diverse lezingen en presentaties te bezoeken. Ook waren er diverse producten en oplossingen te zien met betrekking tot 3D printen en 3D scannen. Maar veel aandacht ging uit naar de CAM-software HyperMill. De bezoekers kregen diverse tips & tricks en waren positief over de nieuwe versie van HyperMill 2013, waar op vooruitgeblikt werd. Binnenkort zal deze versie live te zien zijn.


CNC consult relatiedag

Er kwamen ruim 120 klanten naar de relatiedag van CNC-Consult (foto: CNC-Consult)

 

De deelnemers kregen tevens inzage in de Proxia PDM en de gereedschapbeheer-oplossing. Het bleek een openbaring voor velen. Het bood nieuwe inzichten in de inrichting van het gehele automatiseringstraject in de werkplaats. Speciaal voor het management vond er ook een Management Summary plaats. Tijdens deze sessie werden uitvoerig de toekomstige ontwikkelingen besproken en kreeg men te horen hoe CAD/CAM-automatisering zo rendabel mogelijk vormgegeven kan worden.


Formule 1

Het slotakkoord was voor coureur Robert Doornbos. Hij nam het publiek mee naar de wereld van de Formule 1, waarin hij jaren actief is geweest. Wat volgde was een levendige discussie en een interactieve sessie met het publiek. Het bleek een goede afsluiting van een interessante dag op zowel inhoudelijk als vermakelijk gebied.

De CNC-Consult-relatiedag is in woord en beeld her te beleven op de Facebook-pagina van CNC-Consult & Automation.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven