Rehm presenteert inverter lasmachines • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Rehm presenteert inverter lasmachines

REHM Tiger Digital.

Rehm Nederland presenteert op de TechniShow onder het motto Pure Digital de nieuwste inverter lasmachines. Bezoekers kunnen de laatste ontwikkelingen ervaren op de Rehm stand die bemand wordt samen met verschillende regiopartners.

Met de Invertig.Pro Compact Digital presenteert Rehm een innovatieve watergekoelde TIG-lasmachine met alle denkbare functies en lasprocessen die dankzij een digitaal full color display en 4 verschillende applicaties ook door de minder ervaren lasser eenvoudig te bedienen is. De applicatie Classic is voor het instellen van de lasparameters, met Programma manager kan de gebruiker tot wel 1000 favoriete instellingen beheren, oproepen en aanpassen, Assist geeft een helder en duidelijk advies over onder andere materialen, naadvorm, vooropening en gassen en met de applicatie Systeem selecteert de gebruiker simpel en overzichtelijk functies en hun verloop. De Invertig.Pro Digital is leverbaar als 240, 280, 350 en 450 ampère, als DC en AC/DC uitvoering en een inschakelduur van maar liefst 100%.

Draagbaar

De Tiger Digital is de nieuwste TIG-lasmachine in de ‘Pure Digital’ familie. De Tiger Digital is een draagbare 230 volt inverter TIG-lasmachine, met 7,1 kilo de lichtste in zijn klasse en leverbaar in verschillende varianten zoals 180 en 230 ampère, DC en AC/DC, High en Ultra uitvoering, optioneel kan er heel eenvoudig een waterkoeler onder de machine gemonteerd worden. De bediening van de Tiger Digital gebeurt net als bij de Invertig.Pro Digital door middel van een full color display met 4 verschillende applicaties en de centraal gelegen R-pilot bedieningsknop.

Handige functies

Zowel de Invertig.Pro Compact Digital als de Tiger Digital zijn standaard uitgevoerd met vele handige functies zoals, snelkeuzetoetsen voor opslaan en oproepen van 4 favoriete instellingen, hyperpuls voor zowel DC als AC lassen, Dualwave voor gecontroleerd AC lassen, hyperspot voor zeer snel hechten. Bij AC lassen kan gekozen worden voor de automatische frequentie regeling of handmatige instelling. Ook de karakteristiek (sinus, driehoek of blokvorm) kan bij AC lassen automatisch of handmatig gekozen worden.

Moderne pulsboog MIG/MAG-lasmachines

Booster² heet de nieuwste elektroden inverter, 230 volt en leverbaar als 130, 140 en 150 ampère. Ultra compact, volledig kunststof, een gewicht van slechts 2,3 kilo met alle functies zoals, automatische Hotstart, automatische ArcForce, Anti-Stick functie en generator geschikt. De Mega.Puls Focus is een MIG/MAG pulsboog lasmachine waarbij kwaliteit, kosteneffectiviteit, snelheid en gebruiksgemak voorop staan. Met de voorintroductie van de Mega.Puls Digital geeft Rehm tevens een kijkje in de toekomst van moderne pulsboog MIG/MAG-lasmachines. Rehm staat in hal: 7 op stand: E072.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven