Raico heet voortaan Kramp • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Raico heet voortaan Kramp

Raico en Kramp zijn volledig geïntegreerd, na de overname van de Italiaanse groothandel door Kramp in 2018. Dat maakt dat Raico nu verder gaat onder de naam Kramp. Eén merk voor de B2B-markt zorgt voor een sterker bedrijf en nieuwe marktmogelijkheden in Italië, stellen ze.

In 2018 nam Kramp, Nederlandse distributeur van agrarische onderdelen, Raico over om hun positie te versterken en een belangrijke partner in Italië te worden.

De twee merken gaan verder onder het merk Kramp om hun positie in Italië te ontwikkelen. De bedrijven zijn samengevoegd op één locatie en er wordt een magazijn met kantoren gebouwd in de buurt van Reggio Emilia.
De 5 B2C-shops in Italië blijven wel actief onder het merk Raico.

‘Nieuwe mogelijkheden’

“Het samengaan van Kramp en Raico biedt nieuwe mogelijkheden voor onze klanten”, zegt de Italiaanse sales director Rafael Massei.

De sterktes van Kramp en Raico zijn samengevoegd en zorgen voor een breder assortiment, toegang tot de grootste webshop van de agrarische (reserve)onderdelen en accessoires in Europa en betere diensten voor de klanten.

De organisatorische opzet in Italië blijft hetzelfde. De klanten behouden hun eigen contactpersoon en krijgen de snelle levering vanuit het centrale magazijn in Reggio Emilia.

Kramp Groep is tegenwoordig actief in 24 Europese landen met een gerealiseerde omzet van 840 miljoen in 2018.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven