Ga naar hoofdinhoud

Radan toont Radlink tijdens Techni-Show

De jury van de Techni-Show Innovatie Award 2012 heeft Radan de status van Innovator toegekend voor het Radlink automatiseringsplatform. Naast dit platform ontwikkelt en levert Radan oplossingen voor het aansturen van laser-, pons- en combimachines, calculatiesystemen en web portals voor online offertegeneratie. Tijdens de Techni-Show worden deze systemen getoond in hal 7.

“Wij zijn zeer verheugd met het toekennen van deze status. Hieruit blijkt dat wij als softwareleverancier een visie neerzetten die duidelijk aanspreekt bij onze doelgroep” aldus Ton Derksen, Managing Director van Radan. Radlink is een software platform voor het integreren en automatiseren van de workflow bij plaatwerkproductiebedrijven. Product- en productiegegevens dienen eenmalig ingevoerd te worden waarna deze gegevens hergebruikt worden in Radlink of in de aangebonden systemen zoals CAD, CAM, ERP of de machinebesturing.

 

Offerte-portal

De 2D en 3D CAD-data kan aangeboden worden via het bedrijfsinterne netwerk of via de geïntegreerde WebQuote offerte-portal. De geometrische en de logistieke gegevens worden automatisch verwerkt tot offertes, productieorders en NC-programma’s, inclusief productiedocumentatie voor de verschillende machines zoals kanbanken, pons-, laser- en combimachines. De logistieke gegevens worden vastgelegd in het ERP-systeem en orders worden via de machinebesturing automatisch gereed gemeld in het ERP-systeem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven