Procescontrole en duurzaamheid op GMTN • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Procescontrole en duurzaamheid op GMTN

Op het gebied van metallurgie en gieterijtechnologie werden tijdens de Gifa, Metec, Thermprocess en Newcast de laatste ontwikkelingen op gebied van procescontrole en duurzaamheid getoond (foto: Tim Wentink)

Deze week bezocht de redactie van Metaal Magazine het beurskwartet Gifa, Metec, Thermprocess en Newcast (GMTN). Op het gebied van metallurgie en gieterijtechnologie werden hier de laatste ontwikkelingen getoond. Een trend is procescontrole en duurzaamheid.

Om in de gieterij-technische branche succesvol te kunnen produceren, en dan met name in landen met hoge energiekosten, is energiebesparing bij het productieproces, materiaal- en resource-vriendelijke verwerking, het gebruik van duurzame energie en een optimale energiecontrole doelbepalend. In de volgende uitgave van Metaal Magazine verschijnt een artikel over de GFMS. Neem nu een abonnement als u dit niet wilt missen. Premium abonnees kunnen hier ook onze fotoreportage met 90 foto’s zien.

Data Analyser van Laempe geeft de gebruiker controle over proces en machine. De machine is digitaal per onderdeel te controleren op energieverbruik en slijtage. Hierdoor zijn onderhoudswerkzaamheden goed in te plannen en kan de machine zo efficiënt mogelijk worden gebruikt (foto: Tim Wentink)
Data Analyser van Laempe geeft de gebruiker controle over proces en machine. De machine is digitaal per onderdeel te controleren op energieverbruik en slijtage. Hierdoor zijn onderhoudswerkzaamheden goed in te plannen en kan de machine zo efficiënt mogelijk worden ingezet (foto: Tim Wentink)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven