Primoteq servicepartner voor NS • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Primoteq servicepartner voor NS

Primoteq uit Hengelo heeft, na een Europese aanbesteding, een contract toegekend gekregen van de Nederlandse Spoorwegen. Het gaat om het keuren, onderhouden en leveren van hijs- en hefinstallaties, -middelen en klimmaterialen.

Primoteq zal de werkzaamheden vanaf april 2021 gaan uitvoeren in samenwerking met zusterbedrijf Bijlsma Hijs- en Heftechniek.

De raamovereenkomst heeft een looptijd van 4 jaar en nog eens 4 optiejaren. NS kiest hierbij voor een landelijke opzet, waarbij alle vestigingen van NS Onderhoud & Service, NS Treinmodernisering en NS Componentenbedrijf zijn aangesloten.

Hijs- en heftechniek en metaalbewerkingstechniek

Primoteq is een servicebedrijf voor productiemiddelen in de (maak)industrie, gespecialiseerd in hijs- en heftechniek en metaalbewerkingstechniek. Het bedrijf biedt, met 4 regionale vestigingen en zo’n 100 medewerkers, een landelijke dekking.

Onderdeel KIS Gruppen

Het bedrijf maakt deel uit van KIS Gruppen, met meer dan 400 werknemers en 30 vestigingen in Noorwegen en Nederland.

KIS geeft aan marktleider te zijn in inspecties en onderhoud van kranen en hijsmiddelen in Noorwegen. Ook levert KIS complete oplossingen voor hijsvraagstukken en cargo handling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven