Primoteq opent vestiging op Chemelot • Metaal Magazine
Nieuws

Primoteq opent vestiging op Chemelot

Directeur Joost Rings verricht de openingshandeling (foto: Primoteq).

Technisch Servicebedrijf Primoteq heeft een nieuwe vestiging geopend op chemiepark Chemelot in Sittard-Geleen. Vanaf de uitvalsbasis op Ketenpark Noord biedt een vast team van technici de bedrijven op Chemelot specialismen van Primoteq aan 

Het bedrijf heeft besloten om op te schalen na de aanhoudende groei van het werkaanbod en de steeds diverse vraag naar de dienstverlening van het bedrijf.

Primoteq heeft nu 4 vestigingslocaties: Hengelo, Rotterdam, Nederweert en Geleen, waar zo’n 100 technische specialisten in diverse kennisgebieden werken.

Van kop tot staart

Voorheen werden de werkzaamheden aangestuurd en ondersteund vanuit het regiokantoor in Nederweert. Die vestiging richt zich nu op de regionale serviceactiviteiten in Limburg en Brabant.

De nieuwe vestiging op Chemelot biedt alle faciliteiten om de werkzaamheden volledig, van kop tot staart, op te pakken. Naast een werkplaats met uitgebreide testfaciliteiten, zijn ook Planning, Werkvoorbereiding en Service Management er aanwezig.

Toegevoegde waarde

Primoteq is een servicebedrijf voor productiemiddelen in de (maak)industrie, gespecialiseerd in metaal- en kunststofbewerkingstechniek, hijs- en heftechniek en lasertechniek.

Het bedrijf levert toegevoegde waarde door het inzetten van hoogwaardige onderhoudsexpertise, tegen de laagste integrale productiekosten. Dit wordt bereikt middels klantspecifieke onderhoudsconcepten (Excellent Maintenance).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven