Primeur Litz Hitech bij De Ridder • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Primeur Litz Hitech bij De Ridder

Tijdens de Techni-Show komt De Ridder THO met een nieuw merk naar Utrecht: Litz Hitech. Dit bedrijf uit Taiwan biedt een uitgebreid programma van moderne bewerkingscentra, boor/tap-centra en draaimachines aan. De verticale- en horizontale bewerkingscentra beslaan een complete reeks en zijn leverbaar met alle moderne besturingen.

Litz Hitech heeft een eigen programma machines, maar bouwt ook als OEM-er voor diverse bekende gerenommeerde (Europese) machinefabrikanten. Het gamma verticale bewerkingscentra van Litz Hitech biedt een grote variatie:  stabiele blokgeleidingen of dynamische lineaire geleidingen, direct-drive of motorspillen, compact en klein of groot en zwaar. Er is keuze uit de nieuwste besturingssystemen van Heidenhain, Fanuc of Siemens.

 

Litz Hitech lu620 op Techni-Show

De Litz LU-620, die op de Techni-Show te zien zal zijn, is een modern vijf-assig bewerkingscentrum voorzien van een stabiele draai- zwenktafel (B/C as). De LU-620 is zwaar en stijf uitgevoerd en voorzien van de Heidenhain iTNC530 HSCi besturing voor vijf-assig simultane bewerkingen. De machine heeft een groot bereik en beschikt over een 32-voudige gereedschapwisselaar (foto: Litz Hitech)

 

Ideale mix

G.J. de Ridder, directeur van De RidderTHO over Litz Hitech: “Litz Hitech is geen nieuwe speler, het is een gerenommeerd bouwer van hoognauwkeurige machines. Ik heb mij persoonlijk hiervan overtuigd en ben er zeker van dat onze klanten met ons nieuwe freesprogramma eindelijk toegang hebben tot de ideale mix van prettige Aziatische prijzen en vereiste Europese kwaliteit. Litz Hitech is een naam waaraan wij ons met groot vertrouwen verbinden en voor klanten een naam die bij elke investering op freesgebied een must wordt om mee te overwegen. Gewoon verrassende kwaliteit voor een verrassende prijs”.

 

Techni-Show

Op de Techni-Show laat De Ridder THO verder nog een Sodick lineair gestuurde draadvonkmachine zien van het type AQ600L met LN2W-besturing, een Studer S33 CNC universele rondslijpmachine en een Emco Hyperturn 45, een hoogdynamisch draaicentrum voor compleetbewerking. In het Techni-Show nummer van Metaal Magazine verschijnt een interview met de heer de Ridder over de nieuwe vertegenwoordiging Litz Hitech en de plannen van het bedrijf met betrekking tot de Techni-Show.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven