Prijs Stork mobiele laserlastechnologie • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Prijs Stork mobiele laserlastechnologie

Stork Technical Services is onlangs bekroond met de ‘Special Innovation Award 2011’ voor zijn mobiele lasertechnologie. Dankzij de mobiele lasertechnologie kan Stork Technical Services de nodige reparaties in een paar uur op locatie uitvoeren. Op het aanstaande Industrial LaserEvent op dinsdag 5 april zal Jelmer Brugman van Stork Gears & Services, een onderdeel van Stork Technical Services, over het lasercladden op locatie een presentatie houden.

Stork toont met deze mobiele lasercladcel aan dat lasertechniek in te zetten is precies waar het nodig is. Hierdoor is onnodig duur, risicovol en zwaar transport onnodig en kunnen op locatie de juiste reparaties aan grote installaties uitgevoerd worden. Door deze mobiliteit is lasercladden nu onbeperkt in te zetten. Jelmer Brugman laat zien dat lasercladden binnen Stork een normale productietechniek is die grote voordelen geeft voor hun klanten. De video toont lasercladding in actie:

  

 

Laserevent

De nadruk van het Industrial LaserEvent 2011 zal liggen op de directe inzetbaarheid van lasertechnologie in de maakindustrie en de noodzaak hiervan. Naast een overzicht van de trends voor de nabije toekomst zoals de bezoekers dat gewend zijn, zijn er diverse sprekers uit de industrie die tonen hoe zij lasertechnologie in hun eigen praktijk succesvol inzetten. En zij zullen laten zien dat lasertechnologie hun bedrijf grote voordelen biedt. Het LaserEvent is een ééndaags symposium dat op 5 april 2011 op de Universiteit Twente wordt gehouden. Op het symposium komen kennisinstellingen, leveranciers en gebruikers samen om informatie uit te wisselen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van laser materiaalbewerking. Meer informatie.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven