Première DMU 85 Monoblock bij DMG • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Première DMU 85 Monoblock bij DMG

Tijdens de traditionele Schneemesse in Pfronten (D) zal Deckel Maho Gildemeister begin februari volgend jaar o.a. de nieuwe DMU 85 Monoblock presenteren. Met deze machine breidt DMG de Monoblock bouwwijze uit naar werkstukken met grotere afmetingen.

In het kader van het open huis in Pfronten organiseert DMG ook het zogeheten XXL event. Gepresenteerd worden o.a. het mega-freescentrum DMU 600 P en de draaifreescentra CTX delta 4000 TC en delta 6000 TC. De CTX delta is een grote machine voor zeszijdige bewerkingen tot een draailengte van zes meter. Lees in het bijgevoegde persbericht van DMG meer over het open huis, 1-5 februari, en het lezingenprogramma:

 

 DMG_ InHouse exhibition factory Pfronten 2011 .

 

 

ctx delta dmg

De CTX delta 4000 van DMG. DMG biedt deze machine aan als gevolg van de samenwerking met Mori Seiki. In ons land heeft DMG een vestiging in Veenendaal (foto’s: DMG)

 

Lees hier artikel over bezoek Metaal Magazine aan Deckel Maho in Pfronten in 2010. Bekijk hier de fotoreportage van de Schneemesse in 2010. De video toont het vijfassig frezen voor de tandtechniek zoals gedemonstreerd in 2010.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven