Nieuws

Precisiebeurs: Trefpunt voor precisietechnologie

De 17e editie van de Precisiebeurs, op 15 en 16 november, vindt plaats midden in de Brainportregio. Dit is een internationaal en interdisciplinair kennis- en netwerkplatform op het gebied van precisietechnologie. De Precisiebeurs is dan ook het jaarlijkse evenement voor iedereen die zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van hightech componenten, modules en systemen.

Bij de ontwikkeling van deze onderdelen en systemen worden steeds hogere eisen gesteld aan de vorm- en maatnauwkeurigheid of aan snelle precieze positionering. Zowel op de beursvloer als tijdens het congres ontdekt de bezoeker de laatste ontwikkelingen en ontmoet hij partijen die helpen deze vraagstukken te beantwoorden.

Fijnmechanica

Op de Precisiebeurs zijn machines en gereedschappen voor extreem nauwkeurige materiaalbewerking te vinden, maar ook materialen zoals composieten, keramiek, glas en metalen. Verder kan de bezoeker zich oriënteren op het gebied van meetmachines en –gereedschappen, micro-assemblage, micro-bewerking, motion control & Piëzo componenten, precisie machinebouw & Mechatronica en vacuümtechnologie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven