Posthumus sluit contract met MEP • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Posthumus sluit contract met MEP

Posthumus Machines en Revisie te Drachten heeft onlangs een contract afgesloten voor de verkoop in de Benelux van de Italiaanse zaagmachinefabrikant MEP. MEP zaagmachines worden al meer dan tien jaar verkocht door Posthumus, de laatste twee jaar was Posthumus al importeur van MEP voor Noord Nederland.

In het kader van het nieuwe contract zal de verkoop van MEP in Noord Nederland door Posthumus zelf worden verzorgd. In het midden en zuiden van Nederland en in België en Luxemburg zal MEP worden vertegenwoordigd door BM Metaalbewerkingsmachines. Dick Gerritsen is aangesteld als MEP specialist van BM metaalbewerkingsmachines.

 

Hyd-Mech

Posthumus en BM Metaalbewerkingsmachines verzorgen ook de verkoop van het merk Hyd-Mech in de Benelux. Deze Canadese fabrikant behoort tot de MEP Group en heeft bandzaagmachines in het programma met een maximale capaciteit tot rond 1000 mm.

 

Meer dan 50.000 machines

MEP produceerde in 1964 haar eerste zaagmachine en kwam in 1987 met een bandzaagmachine op de markt. MEP heeft inmiddels 50.000 machines geëxporteerd naar 50 verschillende landen. Het programma bandzaagmachines omvat zowel handbediende half- en volautomatische machines met capaciteiten tot rond 420 mm. Tevens produceert MEP diverse modellen cirkelzaagmachines.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven