Poppe volgt Gijsen op als ceo bij Gibas • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Poppe volgt Gijsen op als ceo bij Gibas

Steven Gijsen (links) en Stefaan Poppe.

Steven Gijsen is na 36 jaar gestopt als ceo van Gibas uit Nijkerk. Hij is sinds 1 januari 2023 opgevolgd door Stefaan Poppe. Poppe is geen onbekende bij Gibas. Hij werkt er al 25 jaar. Hij is er begonnen als engineer en doorgegroeid via business unit manager naar managing director van Gibas Automation. En nu dus CEO.

“Opnieuw krijg ik van Gibas vertrouwen en een mooie uitdaging”, aldus Poppe. “Ik kijk er naar uit om samen met het ganse team, Gibas een mooie toekomst te bieden.”

“Ik weet zeker dat Stefaan met zijn ervaring en hart voor de zaak een heel goede en betrouwbare ceo zal zijn en wens hem heel veel succes”, zegt Gijsen.

De gestopte ceo kijkt met grote trots terug op wat er allemaal gerealiseerd is. “Gibas is van een kleine machine-handelaar getransformeerd naar een gezond bedrijf wat heel mooie technische oplossingen biedt.”

Hij is dankbaar voor de inzet en hulp van alle medewerkers zonder wie dit nooit bereikt zou zijn. Ook is hij dankbaar voor de goede samenwerking door de jaren heen met vele trouwe klanten. Gijsen blijft actief bij Gibas als adviseur van de directie.

Focus onder meer op Belgische markt

Poppe wil, met een sterke vertegenwoordiging op de Nederlandse markt, de focus onder meer leggen op waar zijn roots liggen: de Belgische markt.

“Gibas heeft daar de voorbije decennia natuurlijk een trouwe klantenkring gebouwd. Die willen we nog beter van dienst zijn, maar ook verder uitbreiden.”

Een lokale vestiging met lokale service en sales collega’s moet deze ambitie ondersteunen. “We zijn dan ook druk met de zoektocht en vormgeving hiervan.”

Full-service familiebedrijf

Gibas blijft overigens een full-service familiebedrijf dat onder meer bewerkingsmachines levert en implementeert met bijbehorende gereedschappen en automatisering, speciaal afgestemd op de behoeften en wensen van de klant.

Het bedrijf stelt in de afgelopen jaren te zijn uitgegroeid tot volwaardig en servicegericht bedrijf voor de metaal- en maakindustrie in de Benelux.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven