Platform Orderfox.com maand gratis • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Platform Orderfox.com maand gratis

Orderfox.com stelt ondernemers en de hele CNC-industrie actief te willen ondersteunen in de coronacrisis. Dit door het online CNC-platform gratis ter beschikking te stellen, met onmiddellijke ingang tot 30 april 2020. Update: de termijn is verlengd tot 31 mei 2020

Vooral in tijden waarin inkoopvoorwaarden lastig zijn, met wereldwijde economische schommelingen, stelt Orderfox.com een onmisbaar hulpmiddel te zijn om de stroom in de toeleveringsketens tussen klanten en fabrikanten te waarborgen.

“Zo kunnen knelpunten in de toelevering in sommige regio’s worden weggenomen door actie te ondernemen in andere regio’s”, aldus het platform. “Dat maakt dat toeleveringsketens en leveringsmogelijkheden zelfs in tijden van crisis in stand kunnen worden gehouden.”

Ook kunnen volgens Orderfox.com nieuwe productieketens worden opgezet door snel elders geschikte partners te vinden die kunnen leveren. Orderfox.com stelt wereldwijd meer dan 20.000 actieve leden te hebben.

‘Toeleveringsketens kwetsbaar’

Het coronavirus maakt volgens het platform vooral duidelijk hoe kwetsbaar de complexe, wereldwijde toeleveringsketens zijn. “Die situatie wordt nog verergerd door onze afhankelijkheid van kostbare en nauwkeurige tijdige leveringen. Leveringen die zelfs maar één dag vertraging oplopen, kunnen hiaten in de hele toeleveringsketen veroorzaken, wat leidt tot een ramp.”

“Stilstand, enorme omzetdalingen, kostenexplosies, contractuele boetes voor vertraagde levering, werktijdverkorting en tal van andere gevolgen kunnen het gevolg zijn van langdurige productiefouten en fouten in de supply chain.”

‘Gevolgen crises voorkomen’

Orderfox.com stelt met het eigen platform een snelle, eenvoudige en kosteneffectieve oplossing te bieden om de gevolgen van het coronavirus en andere crises te voorkomen. “Deze wereldwijde crisis kan het beste worden bestreden met een wereldwijd instrument dat ook regionaal zijn sterke punten uitspeelt.”

Orderfox.com uit Liechtenstein is een digitale marktplaats voor de CNC-industrie. Hier kunnen kopers en CNC-fabrikanten zonder commissiekosten met een paar muisklikken direct geschikte productiepartners of nieuwe RFQ’s vinden: lokaal, nationaal en wereldwijd.

Het Nederlandse Batchforce in Heerlen is een soortgelijk initiatief.

Lees ook:

Mikron partner in Orderfox.com (12 februari 2019)

Batchforce brengt vraag en aanbod CNC-delen samen (2 juni 2017)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven