Phantom brengt racespanning naar TechniShow • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Phantom brengt racespanning naar TechniShow

Phantom toont een formule 1 racesimulator tijdens de TechniSHow in Utrecht (foto: Phantom)

Blikvanger op de stand van Phantom is de knalrode formule 1 racesimulator, waarin bezoekers hun eigen racetalenten kunnen ontdekken. Deze racesimulator staat symbool voor de locatie waar Phantom dit jaar opnieuw de relatiedag houdt: het racecircuit in Spa-Francorchamps tijdens de Belgische Grand Prix in augustus.

Deelnemers aan de tweede Phantom Challenge, die op de Technishow start,  maken kans op een uitnodiging voor één van de vier racedagen. De challenge staat dit keer in het teken van draadtappen. Op de Technishow worden de resultaten van een benchmark tussen meerdere premium gecoate en ongecoate draadtappen getoond.

Freesdemonstratie met snel boren

Op een DMG Mori bewerkingscentrum op de stand demonstreert Phantom dagelijks de voordelen van de freesgereedschappen. Verder worden elke dag demonstraties met trochoïdaal frezen gegeven, een freesstrategie waarmee in het ruwen veel tijdwinst geboekt kan worden. Ook de nieuwe lijn stiftfrezen wordt live gedemonstreerd. Op de machine wordt verder geboord met een nieuwe VHM-boor met drie snijkanten en 0,3 mm voeding. Door de demonstraties op de CNC-machine van DMG Mori krijgen de bezoekers een kijkje in de keuken  van het Phantom TTC in Beekbergen. Hier staat een DMG Mori Ecoline machine klaar, niet alleen voor de eigen testen maar ook voor specifieke klantvragen.

Phantom TTC
Met een DMG Mori Ecoline worden gereedschappen getest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven