Perry ’t Lam breidt machinepark uit • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Perry ’t Lam breidt machinepark uit

Perry 't Lam (links) van het gelijknamige bedrijf en Marco van Drie, verkoopadviseur SafanDarley (rechts).

Perry ’t Lam heeft recent 2 kantbanken van machinefabrikant SafanDarley uit Lochem aangeschaft. Het gaat om een H-Brake 175T en een H-Brake 400T. Het constructie- en plaatwerkbedrijf houdt verder op 9 juni een open dag.

De H-Brake 175T heeft een werklengte van 3200mm, een extra grote uitlading van 600 mm, Q-maat van 825mm en met een slag van 500mm. De bijzondere SafanDarley H-Brake 400T heeft een werklengte van 6200mm, mede uitgevoerd met het E-Bend L Blue hoekmeetsysteem en CNC gestuurde buighulpen met een capaciteit van 2000Nm. Ook het bestaande kantpersgereedschap is door Perry ’t Lam volledig vervangen.

Rvs en staal

Perry ’t Lam B.V. in Leerbroek is als constructiebedrijf in 1985 opgericht als eenmanszaak. Na een flinke groei is het familiebedrijf in 2004 uitgebreid met een plaatwerkafdeling voor lasersnijden en afkantwerk tot 3 meter. In 2009 heeft het bedrijf geïnvesteerd om plaatwerk tot 6 meter lengte te kunnen leveren en bewerken. Met de nieuwbouw in 2013 verdubbelde de productiefaciliteit, met 2 aparte afdelingen, namelijk constructie en plaatwerk, waarin rvs en staal gescheiden van elkaar worden verwerkt.

Open dag

Tussen 2013 en 2016 heeft Perry ’t Lam hard gewerkt aan een zo optimaal mogelijke plaatvoorraad en werkvoorbereiding om te voldoen aan de toegenomen vraag en kwaliteit. Mede door de grote stappen die het bedrijf de afgelopen jaren heeft gezet en nog komende ontwikkelingen, wordt er op vrijdag 9 juni een open dag georganiseerd. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de vooruitgang te komen bekijken. Informatie over de open dag is te vinden op de website en op de Facebookpagina van het bedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven