Pendelen op een Spinner langbedmachine • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Pendelen op een Spinner langbedmachine

Sinds kort vertegenwoordigt Limas uit Neer de machinebouwer Spinner op de Nederlandse markt. Op uitnodiging van Limas nam Metaal Magazine een kijkje bij Spinner. Een opvallende machine is de Spinner U-2520.

De Spinner U-2520 is twee jaar geleden toegevoegd is aan het leveringsprogramma. Dit is een langbedbewerkingscentrum dat leverbaar is met links een vast bed en met rechts een draaizwenktafel voor vijfassige bewerkingen. Met een tussenschot in de machine is dit bewerkingscentrum inzetbaar voor pendelbedrijf. Ook is de draaizwenktafel in 90-graden positie inzetbaar als een klauwplaat die in combinatie met een tegencenter het mogelijk maakt om compacte assen te bewerken.

 

Spinner U-2520

 

Spinner U-2520

 

Spinner U-2520

De mogelijkheden van de Spinner U-2520: Van boven naar beneden bij het bewerken van een lang werkstuk, ingericht als pendelmachine met links het vijfassige gedeelte en onder voor het bewerken van asvormige werkstukken. Spinner biedt deze machine aan met een lineaire motor voor de Z-as. Het machinebereik is 2660 mm  x 520 mm x 460 mm (X x Y x Z) (afbeeldingen: Spinner)

 

Spinner U-2520 in opbouw in Sauerlach (D)

Een Spinner U-2520 in de assemblagehal van Spinner in Sauerlach (D). Rechts het vijfassige station, links het gedeelte met het vaste bed. De foto bij het intro van dit bericht toont de machine in de eigen productie van Spinner. Voor meer foto’s van ons bezoek aan Spinner zie ons fotoalbum. In ons komend nummer meer informatie over Spinner (foto: Reinold Tomberg)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven