Pac toont energiezuinige Yawei-Nisshinbo op TechniShow • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Pac toont energiezuinige Yawei-Nisshinbo op TechniShow

Pac presenteert op de TechniShow diverse machines van Yawei-Nisshinbo waaronder deze fiberlaser (foto: Pac)

PAC uit Oosterland presenteert de aankomende TechniShow de fiberlasers, ponsnibbelmachines, kantpersen en scharen van  Yawei-Nisshinbo. De Yawei-Nisshinbo ponsnibbelmachines en fiberlaser zijn beide uitgerust met energiebesparende technologie zoals een servomechanische aandrijving op de ponsnibbelmachines en een energiezuinige fiberlaserresonator die ten opzichte van CO2 ruim 60% zuiniger is.

De ponsnibbelmachines worden gebouwd in een brugframeconstructie waardoor uitbuiging van het frame wordt voorkomen en de nauwkeurigheid niet in het gedrang komt.  De machines zijn uitgerust met Nisshinbo hogestijl turret. Naast standalone ponsnibbelmachines in 30 en 50 tons uitvoering biedt Yawei-Nisshinbo ook volledig geautomatiseerde ponssystemen aan met geïntegreerde uithoekschaar, automatische productuitname- en automatische productsorteersysteem.

Fiber

De Yawei-Nisshinbo fiberlasersnijmachines zijn uitgerust met de IPG-YLS fiberlaserresonator (tot 4 kW) en een Precitec lasersnijkop. De IPG-YLS fiberlaserresonator is niet alleen in het voordeel door het geringe energieverbruik maar ook door de lage onderhoudskosten (in vergelijking met een CO2-laser).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven