Nieuws

Ovako Wire in Alblasserdam heeft een overeenkomst getekend met Quintiq voor de levering en implementatie van de Quintiq-oplossing voor Advanced Planning & Scheduling. Ovako Wire gaat de software inzetten om zijn zogenaamde aftertreatmentactiviteiten te optimaliseren. Bij after-treatment wordt staaldraad behandeld op basis van specifieke klanteisen. Aangezien bij dit proces veel verschillende variabelen een rol spelen, is de productieplanning erg complex. Met de Quintiq-oplossing kan Ovako alle variabelen in de planning betrekken, zodat deze sterk verbeterd kan worden.

Ovako wil met behulp van Quintiq de productiviteit verbeteren door een beter gebruik van de bedrijfsmiddelen. Daarnaast wil het bedrijf zijn leveringsprestaties verder verbeteren.

De Quintiq-suite maakt het gehele productieproces transparanter. Zo zijn planningbeslissingen te visualiseren met het oog op betere coördinatie tussen planning en productie. De oplossing houdt wijzigingen in de productie als gevolg van uitval van machines of onderhoud bij. Ook voorziet de software in het real time monitoren van Key Performance Indicators (KPI’s). Daarnaast levert de oplossing tijdbesparing op bij het maken en wijzigen van een planning. De software maakt het tevens mogelijk om ‘what if’-scenario’s te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven