Oude Reimer vertegenwoordigt Wemas • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Oude Reimer vertegenwoordigt Wemas

Het vijfassige bewerkingscenrum Wemas VGZ 65-5A die aangeboden wordt voor een vanaf-prijs van euro 165.900 (excl. BTW) (foto: Wemas/Oude Reimer)

Oude Reimer uit Hilversum heeft voor Nederland de vertegenwoordiging verkregen van Wemas Werkzeugmaschinen uit Seesen (D). Wemas en Oude Reimer vragen o.a. aandacht voor het  vijfassige, simultane bewerkingscentrum VGZ 65-5A (foto hiernaast). Dit is een machine met een bereik van 620 mm x 520 mm  x 460 mm ( X x Y x Z) die voorzien is van een Heidenhain iTNC 530 CNC-besturing.

Wemas is een machineleverancier die zich richt op jobbers. Gelet op technologie-niveau kun je spreken over machines in het middengebied. Wemas biedt draai- en freesmachines aan en oplossingen voor automatisering. Een gebruiker kan kiezen uit besturingen van Fanuc, Heidenhain en Siemens. De machine worden in Taiwan gebouwd volgens specificaties van Wemas met Europese machine-onderdelen.

Het verticale bewerkingscentrum Wemas VZ 1020 Quick. Dit is een machine met verplaatsingen van 1020 mm x 600 mm x 650 mm (X  xY x Z) met een Heidenhain iTNC 530 besturing. Standaard heeft deze machine een inwendige koelmiddeltoevoer van 30 bar. Dit bewerkingscentrum wordt aangeboden voor een vanaf-prijs van euro 97.100 (exclusief BTW)
Het verticale bewerkingscentrum Wemas VZ 1020 Quick. Dit is een machine met verplaatsingen van 1020 mm x 600 mm x 650 mm (X xY x Z) met een Heidenhain iTNC 530 besturing. Standaard heeft deze machine een inwendige koelmiddeltoevoer van 30 bar. Dit bewerkingscentrum wordt aangeboden voor een vanaf-prijs van euro 97.100 (exclusief BTW)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven