Oude Reimer vertegenwoordigt Monforts • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Oude Reimer vertegenwoordigt Monforts

Monforts Werkzeugmaschinen uit Mönchengladbach (D) en Oude Reimer uit Hilversum hebben recent overeenstemming bereikt over de vertegenwoordiging voor de Nederlandse markt. Bijzonder van Monforts draaimachines is de hydrostatische geleiding met tien jaar garantie op slijtage.

Het meer als 125 jaar oude Monforts bouwt een omvangrijk pallet aan modellen van teach-in tot en met de zogeheten schuinbed CNC-draaimachines. Modellen met tegenspil als vierassige machine,  alsook flexibele draai-freescentrums voor vijfassige bewerkingen behoren tot het leveringsprogramma. Monforts is een uitbreiding van het programma van Oude Reimer.

 

Monforts

De langsgeleiding voor de Z-as is dankzij de hydrostatische rondgeleiding, onafhankelijk van de verplaatsingssnelheid en verspaningskrachten, onderhouds- en slijtagevrij. Door de oliefilm tussen slede en geleiding is er geen stick-slip effect aanwezig en zijn dan ook verplaatsingen van  0,001 mm mogelijk. De foto een draaimachine van Monforts op de AMB 2010 (foto’s: Monforts en Reinold Tomberg)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven