Orderfox verbreedt met branche-informatie • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Orderfox verbreedt met branche-informatie

Orderfox is op de EMO 2017 geïntroduceerd (foto: Orderfox).

Orderfox.com heeft de online portal voor de CNC-industrie uitgebreid, met een aparte sectie Kennis & Trends. Hierin kunnen geregistreerde gebruikers van het platform sectorrelevante onderwerpen en artikelen lezen over markten, innovaties en projecten, evenals artikelen en rapporten van wetenschaps- en onderzoeksinstellingen.

Het bedrijf uit Liechtenstein wil met de branche-informatie de service, kwaliteit en ervaring richting gebruikers verbeteren.

Behalve informatie over technologische trends in deze sector, wil het platform ook informatie gaan delen over digitalisering en de nieuwe businesskansen die dit biedt. Verder komt achtergrondinformatie over trends in nieuwe en bestaande markten voor CNC-bedrijven en inkopers aan bod. Dat meldt Made in Europe.nu.

Vraag en aanbod CNC-werk

Orderfox.com werd tijdens de EMO in 2017 gelanceerd als portal voor vraag en aanbod van CNC-werk. Sindsdien, geeft het bedrijf aan, zijn orders voor in totaal zo’n 320.000 CNC-onderdelen geplaatst die daadwerkelijk geproduceerd zijn.

Voor het verkrijgen van de informatie zoekt Orderfox de samenwerking met media in de CNC-industrie, onderzoeksinstellingen en R&D-organisaties die hun informatie (deels) willen delen. De informatie is voor geregistreerde gebruikers gratis in te zien.

Over online platforms als Orderfox en het Nederlandse Batchforce heeft Metaal Magazine eind 2017 een artikel geschreven. Zie nummer 8 van 2017.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven