Optimum viert 20-jarig jubileum en introduceert nieuwe partner • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Optimum viert 20-jarig jubileum en introduceert nieuwe partner

Toon Groen (r) en Gertjan van Herpen van Optimum Draadvonktechniek voor een van de draadvonkmachines (foto: Optimum Draadvonktechniek)

Toon Groen startte 20 jaar geleden Optimum Draadvonktechniek. Het bedrijf is uitgegroeid tot een belangrijke partner in de precisie-industrie. Vorig jaar gaf Groen in de nieuwsbrief van Metaal Magazine en een video op YouTube aan opvolging te zoeken voor Optimum. Het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd was hiervoor de voornaamste reden.

Hierop hebben zich meer dan twintig serieuze overnamekandidaten gemeld. Na een uitvoerige selectieperiode heeft Groen in samenwerking met adviseurs een opvolger gevonden in de persoon van Gertjan van Herpen. Van Herpen werkte bij verschillende metaalverwerkende bedrijven en is de laatste twaalf jaar werkzaam geweest als technisch specialist en senior vertegenwoordiger bij een toonaangevende metaaltoeleverancier. Voorafgaand aan een definitief partnership hebben Van Herpen en Groen het afgelopen half jaar veel samengewerkt. Voor Van Herpen was dit de beste manier om kennis te maken met de manier van werken. “Ik kan u nu wel zeggen: dat zit helemaal goed. We hebben dezelfde drive en streven allebei naar het hoogst haalbare  – ‘het optimum’”, aldus Groen. De komende drie jaar blijft Groen actief betrokken bij Optimum om zijn kennis en ervaring te delen.

Eén reactie op “Optimum viert 20-jarig jubileum en introduceert nieuwe partner

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven