Optimum verhuist naar PunchPlus • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Optimum verhuist naar PunchPlus

Optimum Draadvonktechniek gaat verhuizen van Didam naar Doetinchem. Na de overname door Ebbers Metalworks, begin 2019, krijgt de samenwerking steeds vastere vormen. Optimum verhuist naar het pand waar ook PunchPlus, de stansgereedschapsmakerij van Ebbers Metalworks, is gevestigd.

PunchPlus heeft recent geïnvesteerd in een tweede Agie-Charmilles draadvonkmachine. “Voor ons des te meer reden om onze krachten letterlijk te bundelen”, zeggen Philip Ebbers en Ron Sanders die na de overname hun draai in Didam al aardig hadden gevonden.

Bedrijf behoudt eigen gezicht

Bij PunchPlus in het nabijgelegen Doetinchem is een interne verbouwing gestart en wordt een volledig zelfstandige afdeling voor Optimum ingericht. Het bedrijf behoudt het eigen gezicht en krijgt een eigen oprit en entree.

Optimum krijgt een open kantoor met bomen en planten voor een prettige werkomgeving. De afdeling wordt voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals eigen spreekkamer, mooi afgewerkte wanden en vloer en climate control.

Machine voor machine

Als de verbouwing klaar is, worden begin juli de machines vanuit Didam naar Doetinchem verhuisd. Dit gebeurt machine voor machine, zodat ondertussen gewoon door gevonkt kan worden. Het telefoonnummer blijft na de verhuizing hetzelfde.

Lees ook:

Ebbers neemt Optimum over (7 februari 2019)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven