Opslagsysteem Mastor Storage op EuroBlech • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Opslagsysteem Mastor Storage op EuroBlech

“Ogenschijnlijk is ons opslagsysteem voor plaatmaterialen chaotisch, maar niets is minder waar. Ofschoon de diverse plaatsoorten en plaatafmetingen kris-kras door elkaar en op elkaar gestapeld zijn, weet het systeem precies waar alle platen liggen, ongeacht afmetingen, materiaalkwaliteit, plaatdiktes en gewichten”.

Aan het woord is Ton Maas (foto hierboven), directeur van de Nederlandse vestiging van Mastor Storage en importeur van dit nieuw opslagsysteem voor plaatmaterialen in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. ”Bovendien leert het zogenaamde  Intelligent Storage System van zichzelf, zodat de machine steeds efficiënter gaat werken; hij pakt altijd die specifieke plaat, welke zich het hoogst in een stapel bevindt”. Van 26 tot 30 oktober 2010 is Mastor Storage vertegenwoordigd op de EuroBlech Hannover, standnr. C34 in hal 15.

 

Importeurschap

“We leggen bijvoorbeeld rustig 600 ton staalplaat van diverse materiaalsoorten, afmetingen en diktes op elkaar op een vloeroppervlakte van niet meer dan 150 vierkante meter. Daarbij is de systeemhoogte niet meer dan 3 meter. Bovendien heb je geen extra bouwkundige fundamenten of zware stellingen nodig”.  Ton Maas is bijzonder trots, dat hij het importeurschap van dit nieuwe opslagsysteem heeft kunnen verwerven.  “Per 1 augustus 2010 is het systeem beschikbaar voor de gehele Europese markt. In Zweden is dit systeem al volop tot volle tevredenheid bij meerdere plaatverwerkende bedrijven in gebruik.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven