Ga naar hoofdinhoud

Oppervlakte bewerkings-schijven van Norton

Norton lanceert een nieuwe reeks oppervlakte conditioneringsschijven onder de naam Vortex Rapid Prep, welke een combinatie van snel verspanen, hoge standtijd en een verbeterde oppervlakte gesteldheid mogelijk maken.

Deze Vortex Rapid Prep schijven zijn bedoeld voor het verwijderen van kleine bramen, oneffenheden of deelnaden, roest, oxide, corrosie, verf en aanslag. Vortex Rapid Prep schijven zijn vervaardigd met een nieuwe productie technologie, nieuwe binding en Vortex slijpkorrel. Deze Vortex schijven verspanen goed waardoor het mogelijk is om stappen in het slijpproces over te slaan. Dit resulteert in een kortere bewerkingstijd en lagere kosten. Vortex Rapid Prep schijven bieden een betere weerstand tegen randslijtage. De Vortex slijpkorrel handhaaft de Ra-specificaties gedurende de gehele levensduur en vermindert afkeur en nabewerking.

Norton schijven

Vortex Rapid Prep schijven zijn verkrijgbaar in diverse diameters; 50 mm & 75 mm voor gebruik op pneumatische of electrische slijpmachines en ze zijn verkrijgbaar in de diameters 115 mm, 125 mm en 178 mm voor op de haakse slijper. Deze range biedt verschillende korrelgroftes; van extra grof tot zeer fijn (foto’s: Saint-Gobain Abrasives)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven