Ga naar hoofdinhoud

Open Mind opent eigen vestiging Scandinavië

Claudio Jorio (links) en Mikael Martensson

Open Mind versterkt haar aanwezigheid in Scandinavië op het gebied van CAD/CAM-oplossingen nu met een eigen vestiging in Göteborg. Softwaresuite hyperMill is sinds 2019 aangeboden via directe distributie, nadat deze al jarenlang werd geïmporteerd door dealers in met name Zweden en Noorwegen.

“hyperMill heeft een naam opgebouwd in de Scandinavische industrie en vaste grond onder de voet gekregen”, vertelt Claudio Jorio, sales director Dach en executive board member bij Open Mind Technologies Scandinavia AB.

“Vanaf nu gaan we vanuit een nieuwe vestiging onze klanten in deze markten nog beter bedienen en onze activiteiten verder uitbreiden.” Jorio wordt in Göteborg ondersteund door Mikael Martensson.

Application engineer Martensson kent tal van middelgrote en grotere bedrijven die hun verspanende bewerkingen al optimaliseren met hyperMill.

Oplossingen voor uitdagingen

“In veel sectoren worden bedrijven geconfronteerd met uitdagingen waarvoor wij oplossingen kunnen bieden”, zegt hij. “Dat kunnen bijvoorbeeld state-of-the-art automatiseringstechnologieën voor procesoptimalisatie zijn, maar ook oplossingen voor additieve productie.”

“hyperMill maakt het mogelijk om het potentieel van CNC-machines en gereedschappen optimaal te benutten. Met de vestiging in Göteborg consolideren we onze aanwezigheid op de markt en tonen we onze continue betrokkenheid aan klanten en prospects.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven