Open huis Okuma in teken van Industrie 4.0 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Open huis Okuma in teken van Industrie 4.0

Tijdens het open huis in Krefeld presenteert Okuma een grote verscheidenheid aan machines. De machines zijn dit jaar verbonden met een netwerk om Industrie 4.0 na te bootsen (foto: Tim Wentink)

Okuma organiseert van 25 t/m 27 oktober een open huis in Krefeld (D). Het open huis zal in het teken staan van Industrie 4.0. Met een realtime simulatie van een moderne slimme fabriek geeft Okuma bezoekers inzicht in de uitdagingen en kansen van de vierde industriële revolutie.

Tijdens het evenement presenteert Okuma onbemande productie, connectiviteit, visualisatie en productie flexibiliteit. Alle machines in de showroom in Krefeld worden met een netwerk verbonden om nauwkeurig een slimme fabriek na te bootsen. Bezoekers kunnen via een een centraal geplaatst scherm de dataflow van alle machines bekijken. Elk uur wordt er een begeleide tour georganiseerd die bezoekers informeert over hoe big data er voor kan zorgen dat de productiekwaliteit verhoogd kan worden terwijl de kosten en levertijden omlaag gaan. De machines die zijn opgesteld zullen live onder spaan worden gepresenteerd.

Bekijk voor meer informatie en om te registreren de site van Okuma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven