Open huis Koike en Posmac • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Open huis Koike en Posmac

Koike, een fabrikant van laser-, plasma- en autogeensnijmachines opent donderdag 23 april, vrijdag 24 april en 25 zaterdag april 2009 zijn deuren in Zaandam voor bezoekers uit alle Europese landen. Samen met CNC-distributeur Posmac wordt tijdens het open huis speciale aandacht besteed aan relaties en dealers in Nederland.

In de vernieuwde en uitgebreide vestiging van Koike Europe te Zaandam, staan meerdere portaalsnijmachines opgesteld die zijn uitgerust met verschillende besturingssystemen en snijtechnologieën. De portaalsnijmachines Monograph, Nanograph, Maxigraph en Versagraph met 3D-link zijn tijdens de open dagen werkend te bezichtigen.

 

Naast de portaalsnijmachines worden ook portable snijmachines getoond en kan de bezoeker zelf snijden met diverse modellen uit de Koike reeks. Onder andere de volgende machines worden getoond: Versagraph S400A, Maxigraph HPR 260A, Maxigraph 4000, Maxigraph HPR 130A, Nanograph HSD 130A, IK 2500, IK 600 en de Monograph 3015 (twee keer).

 

Tijdens het open huis verzorgt Koike demonstraties met diverse machines en lezingen over plasma- en lasersnijden, software en automatisering.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven