Open Huis Heller • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Open Huis Heller

Onder de naam Heller Werktage 2011 organiseert Heller zijn jaarlijkse open huis. Dit vindt plaats van 13 tot en met 15 juli in Nürtingen (D). Het thema tijdens deze Werktage 2011 is ‘Treffpunkt Praxis’, hetgeen duidt op veel praktijkgerichte demonstraties.

Het volledige programma bestaat uit demonstraties aan de verschillende Heller machines (H 6000, MCH 280-C, FT 4000, FT 2000, H 4000 en de H 2000), rondleidingen door de fabriek en productie maar ook informatieve presentaties, gericht op de praktijksituatie. Alle demonstraties vinden plaats met partnerbedrijven in samenwerking met klanten

 

Heller FT 4000

Zeker interessant zijn de nieuwe FT en FP machines (vijfassig) met draaiende pallet tot 1.000 omw/min, hier is de FT4000 te zien (foto: Heller)

 

De demonstraties op alle machines zijn praktijkgericht met verschillende opspansystemen en de bewerking van verschillende soorten materiaal. Daarnaast zal er extra aandacht worden besteedt aan energie-efficiency en service. Aanmelden voor het Open Huis bij Heller kan bij de Nederlandse vertegenwoordiging Oude Reimer in Hilversum.

 

Download hier de officiële uitnodiging (PDF):

pdf bestand  HELLER WerkTage 2011_Einladung

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven