Open Huis Gibas met noviteiten • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Open Huis Gibas met noviteiten

Van 24 tot en met 27 november aanstaande organiseert Gibas Numeriek haar jaarlijkse Open Huis. In Almere zijn 25 volledig operationele machines te zien waarvan enkele nieuw zijn voor de Benelux en voorzien van automatisering.

Enkele highlights van het Open Huis van Gibas zijn de Fehlmann Versa 825, een hoognauwkeurig 5-assig bewerkingscentrum), de Fehlmann P56 (opvolger van de P54 en voor het eerst getoond in de BeNeLux), de producten van Universal Robot en het nieuw opgerichte Gibas Tools. De Fehlmann Picomax versa 825 is voorzien van een gereedschapmagazijn met 80 posities en een Erowa Robot Easy. Gibas Tools is een nieuw opgerichte BV binnen Gibas en toont het volledige leveringsprogramma van verspanings- en spangereedschappen voor alle soorten productietoepassingen.

 

Gibas Open Huis

Natuurlijk zijn er ook diverse Nakamura-Tome’s, OKK’s en andere machines te zien bij Gibas (foto: Paul Quaedvlieg, genomen tijdens het Open Huis in 2008)

 

In het moderne pand van Gibas worden alle disciplines uitgebreid gedemonstreerd, namelijk precisiemachines, productiemachines, automatiserings-, engineers- en robotiseringsprojecten, maar ook gebruikte machines, service, logistiek en gereedschappen en toebehoren. Opgeven voor het Open Huis kan via deze link.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven