Open Huis Chiron 18-21 mei in Tuttlingen (D) • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Open Huis Chiron 18-21 mei in Tuttlingen (D)

Tijdens een Open Huis op 18-21 in mei zal machinebouwer Chiron ”twee wereld-premières” presenteren: de dubbelspilmachine Chiron DZ 08 K S Magnum 5-axis en een Chiron Big Mill met zwenkkop.

 

De Chiron DZ 08 K S Magnum 5-axis wordt door Oude Reimer uit Hilversum, de Nederlandse vertegenwoordiging van Chiron,  omschreven als een ”zeer snelle en compacte dubbelspil-oplossing voor uitstekende oppervlakte kwaliteit”. Enkele kenmerken zijn: dubbelspilopspanning voor compleetbewerking in een opspanning, draaioptie met geïntegreerde tweeassige zwenkdraaitafel met twee opspanplaten, waaierproductie (door de dubbelspilbewerking resulteert dit in een in twee keer zo snelle productie) en deze machine heeft de gelijke dynamiek als de enkel spil uitvoering. De video laat een kleine vijfasser zien die vorig jaar is gepresenteerd:

 

 

Big Mill

De nieuwe generatie Chiron Big Mill is voorzien van een zwenkkop en opties voor meer vermogen, dynamiek en precisie. De machine is sterk: meer dan 1000 Nm. Verder toont Chiron 18-21 mei tijdens het Open Huis veel klantspecifieke turnkeyoplossingen, demonstraties, automatiseringsoplossingen en onderleveranciers voor gereedschap en software.  De video toont een demonstratie van een Big Mill tijdens het Open Huis van 2010:

 

 

Het Open Huis in Tuttlingen (D) trok vorig jaar bijna 1000 bezoekers, bekijk hier onze fotoreportage.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven