Open deur CNC-machine automatisch • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Open deur CNC-machine automatisch

CNC AutoDoor biedt automatische deuropeners voor CNC-machines. Ook als retrofit voor bestaande machines is de CNC AutoDoor snel en eenvoudig te installeren, stelt het bedrijf.

Goede CNC-operators zijn moeilijk te vinden, aldus het bedrijf, dus is het zaak om zuinig op ze te zijn en onnodige belasting en ziekmeldingen te voorkomen.

Als machinedeuren zeer vaak handmatig geopend en weer gesloten moeten worden, werkt dat blessures in de hand. “Dit terwijl dit eenvoudig kan worden geautomatiseerd met een automatische deuropener”, aldus CNC AutoDoor.

Het bedrijf uit Hoevelaken geeft aan al vele jaren servo-gestuurde automatische deuropeners te leveren, aan vrijwel elke machinefabrikant.

Zelflerend

De servo-gestuurde deuropeners worden geleverd met een besturingskast voorzien van een Siemens-besturingsmodule die zelflerend is en weerstand automatisch detecteert.

“De automatische deuropeners van CNC AutoDoor zijn 100% veilig en CE-gecertificeerd. Er wordt niet gewerkt met een lichtscherm of storingsgevoelige pneumatiek, maar met onderhoudsvrije servomotoren. De installatie is eenvoudig zelf of door een van onze servicepartners uit te voeren.”

Alle modellen van CNC AutoDoor zijn direct uit voorraad leverbaar. Het bedrijf kan adviseren welk model deuropener geschikt is voor welk type machines en informeert ook over de installatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven