Open dag nieuw bedrijfspand Landré • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Open dag nieuw bedrijfspand Landré

Het nieuwe pand van Landré in Houten (foto: Landré)

Landré heeft kortgeleden een nieuw bedrijfspand op het bedrijventerrein ‘De Meerpaal” in Houten in gebruik genomen. Ter gelegenheid van de ingebruikname houdt Landré op vrijdag 9 december 2016 een open dag.

Het nieuwe pand bestaat uit een bedrijfshal/showroom van ruim 800 m2 met aan de voorzijde een multifunctionele kantoorruimte van 400 m2 over twee verdiepingen. Met het nieuwe bedrijfspand beschikt Landré over een moderner en energiezuiniger gebouw, voorzien van de nieuwste technologie. Het pand is tevens het onderkomen van Haas Factory Outlet Nederland en het Rapidcenter. “Bouwers en personeel hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om een zo soepel mogelijke verhuizing te realiseren en het eindresultaat mag er zijn. Een pand waar we trots op zijn en dat we sinds kort in gebruik hebben genomen,” aldus de directie van Landré.

Open dag

Tijdens de open dag zal Landré naast de nieuwe showroom ook de highlights uit het machineprogramma en toebehoren laten zien. Zo zullen er diverse Haas machines te zien zijn, waaronder een vijfassige bewerkingscentrum en een draaimachine met aangedreven gereedschappen, Y-as en stafmagazijn. Daarnaast staan de Fanuc Robodrill en EDM draadvonkmachines demo klaar. Tevens toont Landré diverse 3D-printtechnieken en presenteren wij het Rapidcenter.

Aanmelden voor de open dag kan hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven